Autonieuws

De 10 moeilijkst in te parkeren auto’s

Ben je van plan om maar weer eens een nieuwe auto te kopen? Dit is natuurlijk een erg grote investering en je zult hier dus goed over moeten nadenken. Er zijn tegenwoordig natuurlijk zo veel verschillende auto’s op de markt, dat je eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet. Als je een auto wilt kopen moet deze namelijk niet alleen mooi zijn, maar het moet ook bij je persoonlijkheid passen. Echter is dat nog niet alles. Als je een nieuwe auto koopt, dan wil je er natuurlijk ook fatsoenlijk in kunnen rijden. Daarom is het een strak idee om je sterke en je zwakke kanten qua autorijden op een rijtje te zetten. Als je bijvoorbeeld slecht bent in het maken van bochten, dan kun je het beste een auto kiezen die hierop inspeelt en juist wel soepel door de bocht gaat.

Vaardigheden

Een bekend probleem is het inparkeren van je auto. Dit zou aan je eigen vaardigheden kunnen liggen, maar het kan ook zijn dat het probleem bij je auto ligt. In dit artikel worden de 10 moeilijkst in te parkeren auto’s op een rijtje gezet.

Inparkeerhulp

Als je in de drukke stad als Rotterdam woont, dan wil je natuurlijk wel netjes parkeren in Rotterdam, wat ook geldt voor alle andere grote steden. Wat je park-509881_1280tegenwoordig dan vaak ziet is een ingebouwd systeem in je auto wat je helpt met inparkeren. Denk bijvoorbeeld aan een camera die je zicht geeft op hoeken die je anders bijna niet zou kunnen zien. Of een alarm dat afgaat als je te dicht bij andere objecten komt. Sommige moderne auto’s kunnen zelfs volledig uit zichzelf inparkeren. Het vooruitstrevende Google heeft ook al auto’s uitgevonden die volledig uit zichzelf kunnen rijden, terwijl jij onderuitgezakt mee kunt kijken. Deze auto’s komen waarschijnlijk binnen een aantal jaar al op de markt. Echter zul je het nu nog moeten doen met die ouderwetse auto’s, waarin je lekker zelf moet sturen.

Top 10 moeilijkst in te parkeren auto’s

Onderstaande lijst biedt een inzicht in 10 auto’s die het leven van een bestuurder behoorlijk lastig kunnen maken. De kans is niet zo groot dat jij een auto uit deze lijst kiest om te rijden, maar toch is het belangrijk om te weten welke functionaliteit een auto moet hebben om het rijden zo gemakkelijk mogelijk te maken. Neem dus eens een goed kijkje naar dit lijstje:

10. Lamborghini Aventador

9. Honda Civic

8. Ferrari FF

7. Mercedes CLA

6. Mini Coupé

5. BMW X5

4. BMW 7er

3. Phantom Corsair

2. Cadillac Fleetwood

1. Alfa Romeo 4C