Shortlease voor werkgevers

[advertorial]

carnews_2
(c) foto NRC

Voor u als werkgever kan het voordelig zijn om een of meerdere auto’s te leasen op basis van shortlease. Vooral wanneer het gaat om een groter aantal auto’s, kan dit voordelen opleveren. De extra service ‘Full-operational’ biedt de mogelijkheid om het onderhoud van de auto’s uit te besteden waardoor u nooit in hoeft te zitten over de staat van de auto’s. Ideaal voor de drukke ondernemer die zijn tijd niet wil verspillen onder de motorkap.

Verder biedt shortlease, net als bij occasional lease of lease voor langere periodes, goed dekkende verzekeringen tegen voordelige tarieven. Op deze manier hoeven uw medewerkers nooit langs de weg te staan met pech, zonder verder te kunnen met hun werkzaamheden. Uiteraard is het assortiment dusdanig dat u auto’s kunt kiezen die passen bij wat u als organisatie wilt uitstralen.

Tags

, ,

2 reacties op “Shortlease voor werkgevers

  1. Op zoek naar een autorijschool in Utrecht? Dan ben je helemaal aan het juiste adres bij rijschool Vlam! Je kunt bij rijschool Vlam tegen scherpe tarieven rijlessen volgen in Utrecht. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Wil jij graag garantie voor het behalen van je rijbewijs? Dan is het examengarantie misschien iets voor jou! Je kunt ook pakketten van 10, 20, 30 of 40 rijlessen afnemen bij rijschool Vlam. Je bent met deze pakketten goedkoper uit dan dat je telkens losse rijlessen afneemt. Losse rijlessen kosten bij rijschool Vlam maar 35 euro! Dat is aanzienlijk goedkoper dan bij andere rijscholen in Utrecht.

    Beantwoorden
  2. Shortlease kan zeker heel interessant zijn en heeft vele voordelen. Wij helpen u graag op shortleaseautonederland.nl

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*