Lamborghini Urus zwart
Autonieuws

Dit zijn alle Auto’s van Enzo Knol! – Van het begin tot nu

De bekendste influencer van Nederland staat bekend om zijn passie voor de mooiste auto’s. Vaak ook met de gekste auto wraps. Maar wat kosten al die gave auto’s van Enzo? 

De Eerste Auto van Enzo Knol

De allereerste echt dure auto van Enzo was de Porsche Panamera 4S. Na de Volkswagen Tiguan was dit het begin aan een reeks auto’s waar menig man of vrouw van droomt. Deze Porsche Panamera 4S, met de iconische mat zwarte wrap en rode lijnen, kostte hem maar liefst € 207.972. Deze iconische auto was een opvallende verschijning.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol)

Upgrade naar Comfort: Enzo’s Tweede Auto

Hoewel het een droom was die uit kwam voor Enzo, dat hij een Porsche Panamera kon kopen, was hij na een tijd op zoek naar wat nieuws. En wat dat nieuws was niet verkeerd. Zo schafte Knol een dikke Jeep Grand Cherokee Trackhawk. Deze SUV van een dikke € 225.000 was een monster op de weg. Helaas was de Jeep vaak te vinden in de garage, dus had Enzo er na een tijd genoeg van.

De Lamborghini Urus van Enzo Knol

Na de Jeep werd het pas echt feest voor Enzo Knol, hij besloot namelijk een dikke Lamborghini Urus aan te schaffen. Zijn Lambo kost een dikke € 250.000 tot € 300.000, geen kleingeld dus voor de vlogger. Dit bakbeest heeft trouwens misschien wel de meest unieke wrap ooit gekend voor een Lambo. Knol had namelijk het geweldige idee om zijn Lamborghini van een kwart miljoen om te toveren tot een dikke John Deere. Het liet aardig wat stof doen opwaaien in Nederland, maar eerlijk is eerlijk, uniek was het zeker.

Enzo Knol zijn Nieuwste Auto

Sinds kort rijdt Enzo een getunede versie van de Urus. Momenteel rijdt Enzo namelijk een Lamborghini Urus Mansory. De huidige auto van Enzo Knol is dus een Urus met Mansory kit. De totale waarde van een Mansory Kit ligt tussen de € 150.000 tot € 250.000. Leg dit bovenop de € 250.000 tot € 300.000 voor de Urus en je komt op een waarde van over de half miljoen. De zaken bij Enzo gaan dus zeker goed. Deze Lamborghini Urus, is perfect voor de aanstaande baby van Enzo en Myron, dus ze zij helemaal klaar voor de komst van de kleine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Myron Koops (@myronkoops)

Knol gaat voor elektrisch met de Tesla Model X

Sinds kort beschikt Nederland’s bekendste influencer ook over een elektrische auto. Enzo heeft namelijk een Tesla Model X gekocht. Hij ziet dit als een ideale gezinsauto, voor wanneer de baby geboren is. Wel laat hij het stuur nog vervangen. De Tesla model X komt namelijk niet met rond stuurwiel, maar met een Juk stuur. Enzo heeft toch een voorkeur voor een traditioneel rond stuurwiel.

De auto van Myron Koops

Ook de vriendin van Enzo mag een mooie auto niet ontbreken. Zo heeft Myron Koops een dikke Porsche Boxter 25 gekregen voor haar 25e verjaardag. Dit is de droomauto van Myron, dus maakt Enzo een goede beurt bij zijn vriendin.

Enzo Knol, passie voor auto’s!

Een ding wat zeker is, is dat Enzo Knol echt een liefhebber is van auto’s. Zo heeft hij niet alleen fantastisch mooie en dure auto’s, maar vindt hij het ook leuk om deze auto’s te voorzien van een gave wrap. Ook is Enzo vaak te zien op diverse auto evenementen, waar hij komt met zijn bolide. Dus mocht je een keer Enzo zijn auto’s in het echt willen zien, dan is die mogelijkheid er zeker! Wij zijn benieuwd wat het volgende monster van Knol wordt.