openslaande garagedeuren
Autonieuws

Waarom moet je gaan voor een openslaande garagedeur?

Steeds meer mensen kiezen voor een openslaande garagedeur. Door de jaren heen zijn ze namelijk steeds populairder geworden. Vooral de veelzijdigheid van een openslaande garagedeur maakt het voor velen een goeie investering. Maar waarom is dit type deur zo populair en wat kan je er nou eigenlijk mee?

Wat zijn de voordelen?

  • Openslaande garagedeuren zijn gemaakt van duurzame materialen. Ze hebben weinig onderhoud nodig en gaan daarom velen jaren mee.
  • Deze deuren zijn goed geïsoleerd en helpen daarom om de energierekening laag te houden. Bovendien zijn ze voorzien van veiligheidsfuncties, zoals een 5-puntssluiting met het SKG-keurmerk.
  • Openslaande garagedeuren kunnen de waarde van je huis verhogen door hun aantrekkelijke uitstraling.

Openslaande garagedeuren zijn duurzaam, geïsoleerd en veilig. Ook kunnen ze de waarde van je huis verhogen dankzij hun aantrekkelijke uitstraling en energie-efficiëntie.

Lang levensduur door weinig onderhoud

Deze deuren worden gemaakt van duurzame materialen als aluminium en staal van hoge kwaliteit. Hierdoor zijn ze niet alleen sterk, maar ook goed bestendig tegen wind en weer. Ze hebben vrij weinig onderhoud nodig, waardoor ze er door de jaren heen goed blijven uitzien.

Gebruiksgemak voor het hele gezin

Of je nu je garage gebruikt om al je auto’s of fietsen in te stallen, toegang is altijd eenvoudig. Beide deuren kunnen zowel afzonderlijk als tegelijkertijd worden geopend. Met beide deuren open heb je direct een mooie brede doorgang. Bovendien worden de deuren asymmetrisch geleverd, waardoor je zelf kunt bepalen hoe breed je de garagedeur met loopdeur wilt hebben. Dankzij deze combinatie van deur en garage kun je gemakkelijk een enkele deur openen.

Duurzaam voor isolatie en veiligheid

Openslaande garagedeuren zijn goed geïsoleerd, waardoor ze in de winter de warmte binnenhouden en in de zomer de warmte buiten houden. Hierdoor helpen openslaande garagedeuren de energierekening laag te houden. Daarom kunnen deze deuren voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Ook zijn deze deuren bijvoorbeeld uitermate geschikt voor hobbyruimtes of een kantoor.

Omdat deze deuren gemaakt zijn van hoge kwaliteit staal en aluminium kunnen ze wel tegen een stootje. Ze zijn standaard voorzien van verschillende veiligheidsopties, zoals een 5-puntssluiting met het SKG-keurmerk. Door middel van haaksloten heeft je garagedeur wel 5 vergrendelpunten.

Een fraaie uitstraling voor meer huiswaarde

Inderdaad, door te kiezen voor een openslaande garagedeur kun je de waarde van je huis verhogen. Omdat er heel veel verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn, is er altijd iets is dat bij jouw huis past. Bovendien creëren deze deuren het beeld van een grotere garage, doordat ze naar buiten openslaan. Daarnaast geven ze je woning een aantrekkelijkere uitstraling in vergelijking met een standaard garagedeur. Dit zorgt ervoor dat je huis er een stuk aantrekkelijker uitziet!

Nieuwsgierig geworden naar wat openslaande garagedeuren voor jouw woning kunnen betekenen? Of het nu gaat om duurzaamheid of gebruiksgemak, openslaande garagedeuren hebben vele voordelen. Ontdek vandaag nog het verschil dat openslaande garagedeuren kunnen maken en laat je inspireren met de mogelijkheden voor jouw huis!