Een rij oldtimers geparkeerd op een parkeerplaats
Auto evenementen

Deze Oldtimer beurzen moet je bezoeken als autoliefhebber!

In Nederland staan er dit jaar vele oldtimer beurzen op het programma, tijd om eens te kijken welke beurzen het bezoeken waard zijn. Alle belangrijke informatie hebben we voor jou uitgezocht!

Oldtimer beurzen 2024 NEDERLAND


Historic Grand Prix

Datum: 21 t/m 23 juni 2024
Locatie: Circuit Zandvoort
Prijs: Regular tickets | vrijdag € 20,00 | zaterdag € 32,50 | zondag € 32,50

Dit drie-daagse oldtimer weekend op Zandvoort is de hemel voor liefhebbers van de geschiedenis van autosport. Het begint op vrijdag 21 juni al om 08:30 met een de Masters Historic Racing, waarna er een bomvol programma vol races en shows te zien is tot en met zondag 17:00. Het circuit van Zandvoort verandert dit weekend in een openluchtmuseum waar je kan genieten van oude auto’s van verschillende raceklassen. Het hoogtepunt is op de zondag met de historic formula 2 race.

Wheels Marienwaerdt

Datum: 13 t/m 15 september 2024
Locatie: Paleis Soestdijk, Vlierberg 14, 3755 BS Eemnes
Prijs*: Entree tickets |Vrijdag € 15 | zaterdag/ zondag € 25
*Kinderen (9 t/m 14) hebben 50% korting, onder de 9 jaar gratis toegang

Wheels At The Palace is een old timer beurs op een schitterende locatie. Paleis Soestdijk is deze zomer de plek waar liefhebbers van auto’s kunnen genieten. Niet alleen oldtimers, maar ook moderne wagens en toekomstige modellen zullen er te zien zijn. Naast het bewonderen van de auto’s is er ook een awardshow voor verschillende categorieën, waar de jury auto’s beoordeeld op verschillende criteria. 

Bijzondere attracties zijn de Pre-War Sprint race, een modeshow, en een Royal Fair met kunst en kleding. Voor kinderen is er een Trapauto Race. Dit evenement biedt ook culinaire verwennerij en kunstexposities. Het combineert autotechniek met cultuur en geschiedenis, wat het een unieke ervaring maakt die de moeite waard is voor het hele gezin.

Nationaal Oldtimer Festival

Datum: 15 september 2024
Locatie: Louwman’s Toyota World, Steurweg 8, 4941 VR Raamsdonksveer
Prijs*: Tickets | Vanaf 13 jaar € 15,00 | 6 t/m 12 jaar € 5,00 | 11 en jonger gratis
*Online betaal je een stuk minder dan aan de deur

Tijdens het Nationaal Oldtimer Festival, bij Louwman’s Toyota Worldbeleef jij als bezoeker een dag vol met klassieke auto’s en Youngtimers. Het evenement kenmerkt zich door een Concours d’Élégance, waarbij bijzondere auto’s strijden om de titel ‘Best of Show’. Naast de auto tentoonstellingen biedt het evenement ook clubpaddocks, een kijkje in het Louwman Museum, en muziek van DJ Express. Op het nationaal oldtime festival beleef je de automobielgeschiedenis, waardoor het een aanrader is voor auto-enthousiasten.

AMERICAN SUNDAY

Datum: 27 oktober 2024
Locatie: TT CIRCUIT ASSEN, De Haar 9, 9405 TE Assen
Prijs*: Tickets | Vanaf 13 jaar € 17,50 | 6 t/m 12 jaar € 10,00 | 5 en jonger gratis
*Online betaal je een stuk minder dan aan de deur

Baanactiviteiten (in je eigen Amerikaanse auto)

  • Dragrace, enkele runs: €25,-
  • Parade, enkele rondes: €35,-
  • Vrij rijden, 20 minuten: €50,-

American Sunday op het TT Circuit in Assen is een spectaculair evenement voor liefhebbers van Amerikaanse auto’s en motoren. Het biedt onder meer een parade van Dodge RAM’s, een ‘Hour of Power’ met rev-battles en dragrace demonstraties, en de Dragrace Madness waarbij snelle Amerikaanse auto’s strijden op de 1/8 mile. Er is ook een Best of Show contest, live muziek, en de mogelijkheid om vrij te rijden op het circuit. Dit maakt het evenement een must-visit voor autoliefhebbers en een dag vol entertainment en actie.