Auto tunen

Top 3 zuurvrije velgenreinigers met een lage pH-waarde!

Het onderhouden van je auto is van groot belang om hem in topconditie te houden, en daarbij spelen je velgen een cruciale rol. Velgen kunnen echter snel vies worden door remstof, modder en andere verontreinigingen. Om je goed je velgen schoon te maken, heb je een goede velgenreiniger nodig, bij voorkeur een zuurvrije reiniger met een pH-waarde lager dan 5. Hier presenteren we enkele van de beste opties die je in Nederland kunt vinden, samen met links waar je ze kunt kopen.

1. SONAX Velgenreiniger Zuurvrij

SONAX is een vertrouwd merk als het gaat om autoverzorgingsproducten, en hun zuurvrije velgenreiniger stelt niet teleur. Met een pH-waarde van 4,5 is dit product mild voor je velgen maar krachtig tegen vuil en remstof. Het verwijdert moeiteloos hardnekkig vuil en laat een glanzende afwerking achter. Je kunt SONAX Velgenreiniger Zuurvrij vinden bij veel lokale autowinkels of online via Bol.com.

2. Meguiar’s Hot Rims Wheel Cleaner

Meguiar’s staat bekend om zijn hoogwaardige autoverzorgingsproducten, en hun Hot Rims Wheel Cleaner is geen uitzondering. Met een pH-waarde van 4,5 verwijdert het effectief vuil en remstof van je velgen. Het is veilig voor alle velgsoorten en laat een schitterende afwerking achter. Je kunt Meguiar’s Hot Rims Wheel Cleaner kopen bij gespecialiseerde autowinkels of online via Bol.com.

3. Turtle Wax All Wheel Cleaner

Turtle Wax biedt een betaalbare maar effectieve optie met hun All Wheel Cleaner. Met een pH-waarde tussen 4,0 en 4,5 is het mild voor je velgen en agressief tegen vuil. Het is geschikt voor alle velgsoorten en laat een glanzende afwerking achter. Je kunt Turtle Wax All Wheel Cleaner vinden bij de meeste autowinkels of online via Bol.com.

Voordat je een velgenreiniger gebruikt, is het altijd raadzaam om de instructies op de verpakking zorgvuldig te lezen en de aanbevolen veiligheidsmaatregelen te volgen. Kies de reiniger die het beste bij je behoeften past en geniet van schone, glanzende velgen voor je auto.