Autonieuws

Zo check je het rijgedrag van uw werknemers!

Als koeriers-, transport of taxibedrijf, heeft u te maken met vele verschillende ritten die gemaakt moeten worden. U heeft vaak een groot aantal busjes of auto’s die continu onderweg zijn om producten of mensen van A naar B te brengen. U kunt nagaan dat dat erg veel administratie en benzinekosten met zich meebrengt. Uw werknemers moeten de kilometers bijhouden en daar gaat  vaak erg veel werk in zitten. U krijgt deze papiertjes allemaal op uw desk en het kost u veel tijd om dit allemaal te verwerken. Mocht er een spoedklusje tussendoor komen, dan moet u eerst meerdere telefoontjes plegen om erachter te komen wie van uw medewerkers het dichts bij de plaats van bestemming is. Gelukkig is hier een oplossing voor. Met een GPS Tracker lost u het grootste gedeelte van de bovenstaande problemen op.

Kosten besparen

Een GPS Tracker geeft u inzicht in het rijgedrag van uw werknemers. U kunt de maximumsnelheid bijhouden en het remgedrag achterhalen. De tracker berekent ook de acceleratiesnelheid. Het GPS Tracker systeem berekent door middel van deze gegevens een rapportcijfer. Zo kunt u precies zien wie van uw medewerkers zuinig rijdt en wie er nog wat bijsturing kan gebruiken. U kunt uw medewerkers bewust maken om milieubewust te rijden en zo tegelijkertijd geld te besparen. U bespaart aanzienlijk veel brandstof als iedereen zuinig gaat rijden. De GPS Tracker is erg nauwkeurig en ververst de live kaart elke vijf seconden. U bent dus te allen tijde op de hoogte van waar uw medewerkers zich bevinden. Het is een makkelijk systeem dat erg gebruiksvriendelijk is. Met één druk op de knop heeft u alle gegevens bij de hand. U kunt deze gegevens tevens via de mail ontvangen. Het scheelt u dus ook veel administratiekosten.

tree-696833_640

Betrouwbaar systeem

Het is belangrijk dat u voor een systeem gaat dat over het keurmerk RitRegistratie beschikt. Zo weet u zeker dat het systeem voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Cartracker is één van de gecertificeerde leveranciers. Zij kunnen tevens voor u berekenen hoeveel kosten u kunt besparen.