Autonieuws

Zo check je het rijgedrag van uw werknemers!

Als koeriers-, transport of taxibedrijf, heeft u te maken met vele verschillende ritten die gemaakt moeten worden. U heeft vaak een groot aantal busjes of auto’s die continu onderweg zijn om producten of mensen van A naar B te brengen. U kunt nagaan dat dat erg veel administratie en benzinekosten met zich meebrengt. Uw werknemers moeten de kilometers bijhouden en daar gaat vaak erg veel werk in zitten. U krijgt deze papiertjes allemaal op uw desk en het kost u veel tijd om dit allemaal te verwerken. Mocht er een spoedklusje tussendoor komen, dan moet u eerst meerdere telefoontjes plegen om erachter te komen wie van uw medewerkers het dichtst bij de plaats van bestemming is. Gelukkig is hier een oplossing voor. Met een gps-tracker lost u het grootste gedeelte van de bovenstaande problemen op.

Kosten besparen

Een gps-tracker geeft u inzicht in het rijgedrag van uw werknemers. U kunt de maximumsnelheid bijhouden en het remgedrag achterhalen. De tracker berekent ook de acceleratiesnelheid. Het gps-tracker systeem berekent door middel van deze gegevens een rapportcijfer. Zo kunt u precies zien wie van uw medewerkers zuinig rijdt en wie er nog wat bijsturing kan gebruiken. U kunt uw medewerkers bewust maken om milieubewust te rijden en zo tegelijkertijd geld te besparen. U bespaart aanzienlijk veel brandstof als iedereen zuinig gaat rijden. De gps-tracker is erg nauwkeurig en ververst de live kaart elke vijf seconden. U bent dus te allen tijde op de hoogte van waar uw medewerkers zich bevinden. Het is een makkelijk systeem dat erg gebruiksvriendelijk is. Met één druk op de knop heeft u alle gegevens bij de hand. U kunt deze gegevens tevens via de mail ontvangen. Het scheelt u dus ook veel administratiekosten.

Betrouwbaar systeem

Het is belangrijk dat u voor een systeem gaat dat over het keurmerk RitRegistratie beschikt. Zo weet u zeker dat het systeem voldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Cartracker is één van de gecertificeerde leveranciers. Zij kunnen tevens voor u berekenen hoeveel kosten u kunt besparen.