Tesla Model S wrappen
Auto accessoires

De populairste wraps

Carwrapping is de ideale manier om je auto een mooie nieuwe look te geven, door middel van een speciale vinyl folie kan de volledige auto of bepaalde delen ervan beplakt worden. Wanneer je je huidige kleur beu bent, kan je met carwrapping een tijdelijke nieuwe kleur krijg, wanneer je de auto wilt verkopen of je wilt weer een andere kleur is deze wrap er ook zo weer af. Ook splinternieuwe auto’s worden regelmatig gewrapt, een Tesla Model S wrap is een opdracht die wrapping bedrijven vaak binnen krijgen. Dit komt voornamelijk omdat Tesla maar 5 kleuren beschikbaar heeft voor al hun modellen. Op het gebied van kleuren heb je heel veel mogelijkheden, welke kleuren worden er nou veel gebruikt?

Mat zwart

Het is niet zo gek dat mat zwart een hele populaire wrap is, het is immers een wrap die standaard zelden te nemen is bij een autofabrikant en die er heel mooi uit ziet. Een mat zwarte wrap past heel goed bij een lagere, sportieve auto en je zult het ook meestal bij dergelijke auto’s zien. Hoewel het in principe op elk soort auto toe te passen is, kan het er bij de standaard auto’s soms erg overdreven uitzien en wordt het dus een beetje to much.

Carbon

Een carbon wrap zal je ook bij veel sportieve auto’s zien. Bij auto’s uit het duurdere segment zoals Ferrari’s, Lamborghini’s en Porsches wordt er vaak al carbon gebruikt om bepaalde onderdelen te maken. Carbon is namelijk een erg sterk maar heel licht materiaal, ideaal voor sportwagens dus. Behalve dat ziet het er ook gewoon heel mooi uit, auto’s die net onder dit segment vallen proberen dat vaak die look na te bootsen door een carbon wrap over bepaalde onderdelen heen te plaatsen. Een auto wordt eigenlijk nooit of zeer zelden totaal gewrapt met een carbon folie, vaak zijn het kleinere onderdelen zoals een dak, deurhendels of spiegels.

Wit glans

Een glanzende witte wrap wordt ook veel gebruikt bij carwrapping, het is een populaire kleur en past perfect bij een auto met donkere velgen. Hoewel een witte wrap populair is, heeft het natuurlijk ook 1 groot nadeel en dat is dezelfde nadeel die je bij een wit gespoten auto hebt, namelijk dat het snel erg vies wordt.

Zwart glans

Een zwarte kleur maakt volgens veel kenners een auto vaak een stuk mooier, niet zo gek dat deze dan ook veel gebruikt wordt bij carwrapping.

Ook benieuwd naar onze blogs over de voor -en nadelen van carwapping? Of de kosten van auto wrappen?