Auto met gadget
Auto accessoires

Auto gadget? Deze 10 zijn Onmisbaar in je auto!

Auto gadgets kunnen comfort en extra vermaak toevoegen tijdens je autorit. Daarom hebben wij de top 10 onmisbare gadgets voor in de auto. Of het nou gaat om comfort, geld, veiligheid of vermaak, wij hebben de 10 beste auto gadgets voor iedere bestuurder!

1.     Telefoonhouder, handsfree rijden

Tegenwoordig heeft bijna iedere bestuurder er wel een in zijn auto, de smartphonehouder. Ze zijn er in heel veel verschillende soorten. Afhankelijk van je budget kun je kiezen voor een houder met verschillende functies. Denk aan opladen, met zuignap of eentje voor in je aircorooster. De smartphonehouder maakt handsfree rijden mogelijk, mocht je een telefoontje krijgen of de route bij de hand willen hebben is dit de autogadget die niet kan ontbreken. Zo voorkom je ook nog eens dure geldboetes.

2.     Stuurhoes, comfort en stuurbescherming

Voorkom een koud, plakkerig, glad of beschadigd stuur met deze handige gadget. De stuurhoes is een gadget dat om je stuur heengaat, zoals de naam al doet vermoeden. Ze zijn er in veel ontwerpen, dus je kan je auto ook nog eens personaliseren. Dus waar wacht je nog op! Zoek een stuurhoes passend bij jouw smaak en behoefte en rij vol comfort naar je bestemming.

3.     Koffie, altijd en overal een bakkie

Er zijn op de markt verschillende draagbare koffiemachines te verkrijgen. Dit zijn compacte apparaten die weinig ruimte in beslag nemen, en bijvoorbeeld in je dashboardkastje passen. Voor een leuke prijs heb je zo’n machine en hoef je niet langer een vermogen te betalen voor een bakje aan de tankpomp.

4.     Filtsmeister, minder boetes rijden

Een naam die de meeste bestuurders bekend voorkomt, Flitsmeister. Met deze app ben je altijd op de hoogte van ongevallen, stilstaand verkeer, flitsers en trajectcontroles. Maar wist je dat Flitsmeister buiten de app om ook een gadget is, heeft voor in de auto. Je hebt de versies, PRO, ONE en TWO. Elke met extra opties/ functies.

5.     Dashcam, leg alles vast

Je kent het wel, dashcam videos met de meest bizarre verkeersmomenten. Een dashcam in je auto begint steeds populairder te worden, maar lang niet iedereen heeft deze handige gadget voor in de auto. Waarom zou je eigenlijk een dashcam aanschaffen? Vooral het feit dat je bij ongevallen, diefstal of andere omstandigheden bewijs hebt vastgelegd maakt de dashcam een super gadget!

6.     Stofzuiger, weg met kruimels en stof

Een lekker broodje, zakje snoep of langs de drive-in van een fastfoodketen. Het is genieten om lekker te eten onderweg. Wat minder fijn is, is de kruimels die je achterlaat. Gelukkig zijn er voor dit probleem speciale auto-stofzuigers. Zo heb je het altijd een compacte stofzuiger bij de hand en houd jij je auto lekker schoon. En dat binnen handbereik met vaak 1 minuut werk.

7.     Bluetooth transmitter, verbind je smartphone

Muziek of podcast luisteren via bijvoorbeeld Spotify is essentieel voor een fijne reis. Alleen heeft niet elke auto een bluetooth functie. Gelukkig zijn er speciale transmitters die dit probleem oplossen. Je steekt de stekker van zo’n transmitter in een USB-poort of sigarettenaansteker en je luistert nu naar jouw favoriete muziek of podcast.

8.     Auto prullenbak, hou je auto schoon

Als er iets vervelend is, is het wel het gebrek aan opbergruimte voor troep in je auto. Vaak is er wel een klein afvalbakje ingebouwd, maar hier kan vaak nog net 1 zakdoekje in met een verpakking en dan zit die alweer vol. Er zijn gelukkig veel ruimere, maar compacte afvalbakjes voor in de auto te koop. Je kan hier veel meer in kwijt, verzameld het op 1 plek en minimale ruimte in beslag.

9.     CarPlay, verbeter je rijervaring

Met CarPlay heb je een digitaal scherm in je auto, handig voor routes, muziek, telefoneren of andere apps. Nooit meer gedoe met verbinden en alles op 1 plek in je auto. Er zijn verschillende aanbieders, zoals Apple, maar ook voor andere smartphones is CarPlay gewoon mogelijk.

10.     USB-oplader, nooit een lege smartphone

Niks is zo vervelend als een telefoon die (bijna) leeg is, als je dan toch lang in een auto zit is het handig en efficiënt om je smartphone op te laden. Aangezien dit niet in alle auto’s mogelijk is, kan je een USB-oplader aanschaffen, zodat opladen in jouw auto nu kan.