Autonieuws

Let op! Deze nieuwe automodellen zijn het bekijken waard

Op zoek naar een nieuwe auto? In deze top 5 lees je welke automodellen nieuw op de markt zijn. Dus ben jij op zoek naar een nieuw auto? Misschien zit hier jouw nieuwe vervoermiddel tussen! Elektrische auto of niet, van deze modellen word je autohart sneller kloppen. 

Ford Mustang Mach-E Rally 

Een elektrische rally met vele off-road-friendly-features. Naast het feit dat deze auto gemaakt is voor off-road plezier heeft Ford er een sportief uiterlijk aan gekoppeld. De achterspoiler, race strepen en 20 mm verhoogde ophanging zorgen voor de sportieve look. Met een actieradius van meer dan 400 km komt dit sportieve bakbeest erg ver door weer en wind en dat in stijl. De Ford Mustang Mach-E Rally gebruikt het aandrijfgeheel van de GT dat een systeemvermogen van 487 pk verzorgd. 

Fiat 600e 

Een elektrische uitvoering van Fiat met een actieradius van 600 km. De Fiat is simpel en compact, volledig in Italiaanse stijl. De Fiat is een betaalbare stadsauto die met snelladen binnen 30 minuten voor 80% vol is. Het design van de auto is modern met wat retro-elementen. De auto is ruim, zo kunnen er 5 inzittenden in en de grootste bagageruimte voorin zijn klasse. De looks zijn ook nog naar eigen smaak aan te passen met 8 kleuren ambient LED interieurverlichting.  

BMW M2 

De nieuwe BMW M2 is compacter, lichtvoetiger en met zijn 400 pk zeker niet minder fel. Zo zit je na 4,1 seconden al op 100 km/h, mocht je gaan, voor de handgeschakelde zesbak duurt dit maar liefst 0,2 seconden langer. Met een maximumsnelheid van 250 km/h zit je in Nederland goed, maar mocht je van snelheid houden kan je tegen een extra zakcentje 35 km/h sneller. Mocht je houden van een sportieve snelheidsduivel is deze M2 misschien wel wat voor jou! 

Kia Picanto 

De populaire Kia wordt in 2024 in een nieuw jasje gestoken, met een vooruitstrevend design is de nieuwe versie helemaal van deze tijd. De Picanto heeft maximale efficiency en een lage CO2-emissie. De wegligging en rijeigenschappen zijn met de relatief lage wielbasis erg fijn voor de rijervaring. Ook zit de nieuwste technologie in de auto met een 8 inch touchscreen scherm en is er een nieuw ADAS-systeem voor extra veiligheid. Mocht je wendbaar willen zijn in de stad, terwijl je een heerlijke rijervaring wilt, is dit wellicht de auto voor jou!