motorbeurs 2024
Auto evenementen

Motorbeurs in 2024 Deze moet je bezoeken!

Motorliefhebbers, verheug je! De tweede helft van 2024 zit vol met motorbeurzen zowel internationaal als nationaal. In deze blogpost gaan we dieper in op de motorbeurzen en geven we meer informatie over de datums en waarom je deze motorbeurs moet bezoeken

Big Twin Motorshow

Datum: november 2024
Locatie: Autotron, Rosmalen
Waarom speciaal: De Big Twin Motorshow is een mooie bestemming voor liefhebbers van choppers, Harley-Davidsons, customs en caferacers. Dit evenement, georganiseerd door het gelijknamige tijdschrift Big Twin, biedt een groot spektakel met shows, live muziek en talloze exposities. Het is de perfecte plek om de unieke sfeer van de custom bike cultuur te ervaren en om inspiratie op te doen voor je eigen motor projecten.

EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori)

Datum: november 2024
Locatie: Milaan, Italië
Waarom speciaal: Hoewel het niet in Nederland is, is de EICMA in Milaan een van de grootste motorbeurzen ter wereld. Het evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers en exposanten uit de hele wereld. Je kunt de nieuwste motoren, accessoires en technologieën bewonderen, evenals spannende live demonstraties en stuntshows. Als je bereid bent om een reis te maken, is dit een beurs die je niet wilt missen​​.

Motorcycle Live

Datum: november 2024
Locatie: NEC, Birmingham, Verenigd Koninkrijk
Waarom speciaal: Motorcycle Live is het grootste motorevenement in het Verenigd Koninkrijk en biedt een uitgebreide showcase van meer dan 50 motorfietsfabrikanten, accessoires, kleding en meer. Het evenement is ideaal voor degenen die willen kennismaken met de nieuwste modellen, maar ook voor degenen die willen deelnemen aan activiteiten en workshops. De sfeer is altijd levendig en de beurs biedt talloze mogelijkheden om andere motorliefhebbers te ontmoeten en van gedachten te wisselen​.