Supercar geel
Auto evenementen

Auto evenementen kalender: DE DIKSTE EVENTS IN 2024!

Autofanaten opgelet! Ook in dit jaar staan er in Nederland supergave auto evenementen op de kalender. Daarom hebben we voor jou uitgezocht welke auto evenementen in Nederland je dit jaar moet bezoeken! Wij hebben voor jou onderzocht waarom deze events de moeite waard zijn!

Auto evenementen 2024 Nederland


Spring Event 2024

Datum: 6 juli 2024 
Locatie: Vliegveld Twente, Vliegveld 345, Enschede
Prijs: Early Bird € 35 | Regular € 40

In de zomer is er op het terrein van Vliegveld Twente een auto evenement, waar je een breed scala aan high-performance sportauto’s, exotische supercars en extreme hypercars kan bekijken. Waan je tussen al deze geweldige voertuigen in de Hangars en op de landingsbanen. 

Waarom Spring event 2024 bezoeken?

Het bijzondere aan het Spring event is dat de landingsbaan omgetoverd is tot een dragrace baan, terwijl de hangars, REV battles, naar een nieuw geluidsniveau blazen. De omgeving is echt supermooi, maar er wordt dus ook goed gebruik gemaakt van de fiscaliteiten die het vliegveld biedt, dit maakt het evenement erg bijzonder. Ook leuk, er is een pop-up carwash aanwezig, waar je een live demonstratie krijgt, zodat jouw auto altijd kan shinen. Je kan al je vragen stellen aan de aanwezigen bij de pop-up carwash.

AUTOMADNESS DEN BOSCH

Datum: 20 en 21 juli 2024 
Locatie: Brabanthallen, Diezekade 2, 5222 AK ‘s-Hertogenbosch
Prijs: Entree ticket € 15 | Kids Ticket (6 -12) € 5 | Gratis entree 0 t/m 5 jaar

Komende zomer staat de 2e editie van Automadness in Den Bosch op de auto evenementen kalender van 2024. Op dit evenement zijn er diverse showcars te zien met de meest unieke en bijzondere carwraps. Naast auto’s mogen de motoren natuurlijk niet missen.

Waarom Automadness Den Bosch bezoeken?

Bij de Automadness gaat het echt om het aanschouwen van auto’s en motoren. Er zijn speciale showcars, dit zijn auto’s die een hele speciale wrap hebben, er is zelfs een Mario wrap! Een onderdeel van de te gekke voertuigcollectie in de Brabanthallen is de Motomadness. Als jij van motoren houdt, is dit echt gaaf om hier een kijkje te nemen. Er staan namelijk veel showbikes. Denk aan op maat gemaakte choppers, sportbikes en dragrace motoren. Ook is er aandacht voor autosport, er zijn vierwielers die ingezet worden voor dragraces, drifting en rally’s. Automadness Den Bosch heeft honderden showcars in de outdoor paddock en een car catwalk, zodat je zoveel mogelijk unieke auto’s kan bewonderen. Dit event is echt voor bewonderaars van de gekste en vetste voertuigen!

100% AUTO LIVE

Datum: 19 – 20 OKTOBER 2024
Locatie: Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
Prijs: Entree ticket € 17,50 (Deurverkoop € 30) | Kinderticket (6-12) € 10 (Deurverkoop € 15) | Gratis entree 0-5

De dikste autoshow van Nederland is te zien in Rotterdam Ahoy op maar liefst 30.000 vierkante meter oppervlakte! 100% Auto live staat garant voor het showen van de gekst getunede auto’s en performance auto’s!

Waarom 100% Auto live bezoeken?

Als je gek bent op car tuning, dan moet je hier zijn. 100% Auto Lives is vooraanstaand in Tuning, zo tref je ook dit jaar de mooiste creaties in autostyling met oog voor de verschillende stijlen. Er zijn ook winnaars aanwezig van shows in België, Duitsland en Engeland. Dat belooft wat! Verder is er outdoor veel te beleven met driftshows bij de Live Action Arena én de Burnout Madness!

Autoliefhebbers komt dat zien!

Ben jij dus echt gek van supercars, dikke motoren of de meest te gekke carwraps? Dan is het bezoeken van een auto evenement in Nederland iets wat je niet mag overslaan. Nederland heeft een supertoffe auto community en op al deze events deel je de passie met elkaar. De evenementen zijn er voor jong en oud, dus zit niet stil en race naar jouw favoriete auto evenement.

Deze evenementen heb je inmiddels gemist in 2024


Supercar Madness

Datum: 19 mei 2024
Locatie: TT CIRCUIT ASSEN, De Haar 9, 9405 TE Assen
Prijs: Entree ticket € 20 | Deurverkoop € 35 | Ticket kinderen (6-12) € 10 | Gratis entree 0-5

Het bekende TT Circuit Asses organiseert met regelmaat de gaafste evenementen voor auto gekken. Ook hebben ze weer genoeg auto evenementen in 2024, zoals de SUPERCAR MADNESS. Tijdens dit auto evenement heb je ogen en oren te kort, want ze hebben een overvol programma. 

Waarom Supercar Madness bezoeken?

Zoals de naam van het event al doet vermoeden, zijn er vele supercars aanwezig. Enkele parels waar je waarschijnlijk een blik van wilt werpen zijn de Koenigsegg Jesko Plus, Porsche GT3RS en Noble M11 GTO-3. Supercars met een behoorlijk prijskaartje! Het hoogtepunt van de dag moet de Supercar Display worden, waar alle supercars op het circuit staan en de eigenaren een show geven. Ook is er een Dragrace, Supercar paddock, Performance paddock en REV Battle te zien. Verder is er een special Guest, namelijk niemand minder dan Enzo Knol (inclusief Lamborghini).

International Amsterdam Motor Show

Datum: 28 maart t/m 1 april 2024 
Locatie: RAI Amsterdam, Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam
Prijs*: Entree ticket € 39,95 | Kids Ticket (6-12) € 17,50 | Gratis entree 0-5
*Op het tweede ticket krijg je 50% korting!

Met een gigantische ruimte van 50.000 M² en maar liefst 7 hallen in verschillende thema’s is de IAMS het grootste auto evenement in Nederland. Er zijn diverse bijzondere auto’s te bewonderen. Ook komen er verschillende influencers (inclusief auto) langs! Een evenement voor jong en oud dus.

Waarom IAMS bezoeken?

Om te beginnen zijn er tientallen automodellen aanwezig die je autohart sneller laten kloppen. Denk alleen al aan de bekende bolides, zoals de RB18 van Max Verstappen en de gouden auto’s van Joel Beukers. In de Carwalk of Fame worden alle auto’s geshowd. Buiten het bekijken van auto’s kan je ook zelf in actie komen. Zo race tegen je beste maten in een F1 simulator in de E-Sports Arena. Zelf in de auto stappen? Dat is ook mogelijk. Je kan in diverse EV’s proefritten maken. Maar ontdek vooral zelf dit giga-auto evenement. Zoals gezegd, de grootste in Nederland!