Autovakantie
Autonieuws

Op vakantie met je eigen auto: doe het om de hoek!

Voor een fijne en ontspannen vakantie hoef je lang niet altijd uren in het vliegtuig te zitten. Natuurlijk is het heerlijk om naar de Canarische eilanden, Mexico of Kreta te vliegen, maar ook dicht bij huis zijn er voldoende mogelijkheden om te genieten van een fijne vakantie. Groot voordeel van de bestemmingen dicht bij huis is het feit dat deze met de auto vaak ook goed bereikbaar zijn. Geen dure vliegtickets, geen urenlang in een druk vliegtuig, maar gewoon comfortabel reizen in je eigen auto. Het prachtige Noord-Frankrijk, de Belgische kust of een mooie citytrip in Duitsland, je kunt er met je eigen auto makkelijk komen.

Met de auto naar de Belgische kust

België is een uitstekend voorbeeld van een bestemming die prima met je eigen auto te bereiken is. Aan de Belgische kust vind je verschillende badplaatsen die perfect geschikt zijn om een aantal dagen of zelfs een week vakantie te kunnen vieren. Denk bijvoorbeeld aan Knokke, Zoutelande of Brugge. Voor de toerist die houdt van gezelligheid, een mooi strand en leuke bezienswaardigheden is België een ideale bestemming. Bovendien zijn er voldoende verblijfsmogelijkheden in deze regio te vinden. Zo zijn er voldoende hotels, campings en vakantieparken in België te vinden waar jij heerlijk kunt overnachten tijdens je verblijf.

Maak een citytrip naar Duitsland met je eigen auto

Ook Duitsland heeft veel te bieden als het gaat om vakantie en toerisme. Vanuit Nederland zijn er veel Duitse steden te vinden die erg leuk zijn om te bezoeken voor een paar dagen. Waarom lang zoeken naar een vliegticket en daar veel geld voor betalen, als je binnen een uur tot anderhalf uur in steden als Düsseldorf of Dortmund kunt zijn? Deze steden bieden jou de kans om Duitsland op een hele leuke en ontspannen manier te ontdekken, zonder dat je er ver voor hoeft te vliegen. Je bent mobiel en de reis hoeft bovendien niet langer dan een paar uur te duren. Dus wil jij er binnenkort weer even lekker tussenuit? Ga dan op zoek naar leuke bestemmingen en ga voor die autovakantie.